Záver sezóny 2016 SUDOPARK

15.12.2016 09:22

Tradičným miestom zhodnotenie sezóny 2016 v rádio orientačnom behu ROB klubu KYSUCA bol opäť zasnežený Sudopark Klokočov. Tento ročník bol mimoriadný aj tým že takmer po 25 rokoch máme v klube opäť majstra sveta. Janka Macinská získala v Bulharskej Varne zlato a Katka Košutová striebro, aj preto sme chceli aby tento záver bol pamätný... Či sa nám to podarilo už musia posúdiť samotní účastnici.

Začínali sme tradičným foxoringom, ktorý nebol náročný, no vzhľadom na sneh trochu bol :-). Najlepší absolútný čas zaznamenal Jakub Kuriak, no prekvapivo hneď za ním dobehol Čierny ...Patrične sme všetky miesta ocenili malými drobnými cenami.( bluetooth myš...kozmetika pre dámy (CHLOE))

Hlavný program začal okolo 16:00, zhodnotením celej sezóny. Na rad prišli aj tradičné videá z MS v Bulharsku, kde sme sa znova vrátili do víťaznej atmosféry spolu s Jankou a Katkou.

Janka už dúfajme nezažije chvíle s pokazeným rádiom, pretože "vyfasovala" najnovší model s pamäťami od popredného českého výrobcu. podobne aj Katka začne častejšie uploadovať na www svoje tréningy z nových Garmin hodiniek. 

Samozrejme nemohli sme zabudnúť ani na najmladšieho nášho člena Paľka Cvopu, ktorý po podobnom zážitku dostal "putovný " kufrík pre strateného pretekára..:-). Odovzdal mu ho sám stratený Martin Košut, ktorý vyrozprával svoj stratený príbeh z prvého preteku v ROB. Aj keď prišiel do ciľa takmer po 4 hodinách dostal cenu ktorá spôsobila že zostal pri ROB ! Celé to na začiatku vymyslel Eman.

Samozrejmosťou bola aj majstrovská torta, ktorá bola celá bezlepková a ako sa vyjadrila Janka aj zatiaľ najlepšia! Postarala sa o ňu Majka! Zjedla sa celá...No to ešte nebol samotný vrchol prekvapení...Na slávnostnú večeru prišlo do ružova upečené prasiatko...postaral sa o to ako každý rok Martin Tomaščin, náš predseda. 

Program pokračoval krátkym no super vystúpením Martina a Niky, ktorí predviedli ako sa tancuje v spolčenských kostýmoch. Bolo to naozaj perfektné!

Na budúcu sezónu 2017 každý člen vyfasoval čelenku a náramok s logom nášho klubu. Je to preto že sme fajn kolektív a chceme aby tomu tak bolo aj naďalej. 

Samozrejme sme ešte nevyčerpali všetko čo bolo nachystané, nasledovalo vypustenie lampiónov ( pretože sme aj orienťáci :-)) šťastia s rôznymi želaniami...( kto chce byť členom ROB klubu musí začať trénovať....hlásal jeden nápis :-))všetky odleteli až na jeden ktorý akosi zablúdil do lesa a musel som ho patrične zdemolovať aby nezapálil celý les...

Sud bol vykúrený tak sme sa patrične aj vyhriali a zavŕšili úspešnú sezónu 2016 !