GEzNO 2016 Poľsko

20.11.2016 17:28

Tradičný záver OB sezóny nás čakal na horskom extrémnom orientačnom behu, ktorý sa tentokrát konal celkom blízko a to neďaleko Poľského mestečka Živiec. Ja 12x krát na štarte, Mitko 10x a ostaní tiež už pár krát skúsili dno svojich možností. Náš klub reprezentovali v kat. R Jakub a Zuzka, vo veteránoch Mitko s Čiernym, Košutkovci Maťo a Košutko sa rozhodli kratšiu mužskú trať, rovnako tak aj Tomaskin s Matúšom Filom s Mediku Martin. Slovensko ešte doplnili Jožo Šimeček s dcérou Bašou. Stredisko bolo zasnežené asi 5 cm snehovou pokrývkou a tak sme čakali tvrdé podmienky a 5-6 hodin na trati.

Ale GEzNO je presne o tom, vraciame sa preto aby sme znova a znova siahli až na samé dno svojich možností...nie sú až tak podstatné výsledky ale pocit že som to dal a vždy keď sa postavím na štart tak to dám!

R kategória bola obsadená takmer 30 dvojicami, Jakub a Zuzka ale nedala nikomu šancu a s prehľadom zvíťazila! Len o kúsok ušlo víťazstvo Šimečkovcom v MIXoch, no druhé miesto a nabehaných skoro 50 km je super. Mitko a Čierny došli, podobne ako Tomaskin s ´Matúšom v strede svojej kategórie. No a Košutkovia po zranení Martina, bojovali tak na polovicu, ale bojovali..

Odporúčam skúsiť každému! Pripájam aj pár foto z podujatia.

Košutko