Záver sezóny 2018 ROB klub KYSUCA n.o.

28.11.2018 18:57

Po niekoľko rokov opakujúcom závere v Sudoparku sme zmenili vzduch a vďaka Janke Macinskej sme mohli tohtoročný záver uskutočniť na Štrbskom plese, na "už našej" ubytovni na technických službách. polovica prišla už vo štvrtok večer, takže v piatok sme absolvovali výživnú prechádzku na chatu pod Soliskom ( 1848 m n.m. ).

Večer prišiel zvyšok klubu ( chýbala len Katka Košuova, pre školské povinnosti) dokopy teda aj s hosťami z Turia 20 ľudí. V sobotu poobede sme absolvovali krátke ROB preteky, ktoré  medzi mžskou časťou s náskokom vyhral Jakub Kuriak, no a ženskú časť naša nová vychádzajúca hviezda a sestra jakuba Terezka Kuriaková.

Večer už prišlo tradičné vyhodnotenie sezóny s videami od Košutka a samozrejmou orienťáckou tortou od Majky. Lahôdkou bola večera, ktorú pripravila firma Tomaskina teda pečené kolienka so všetkými možnými prílohami... pred tým ale aj potom nás kŕmil neskutočným množstvom jedla už ako klubový kuchár Čierny..

V nedeľu ráno ešte časť vybehla na vodopád skok, no a druhá časť bojovala sama so sebou :-) fotky aj videa si stiahnite tu:uloz.to/tam/_wYHZKP2bVC5S