Vyhodnotenie športovcov nášho mesta za rok2016

27.02.2017 18:51

Vo štvrtok 23.2.2016 sa konala na mestskom úrade v Kysuckom Novom Meste už tradičné vyhodnotenie najlepších športovcov, ktorí zviditelňujú naše mesto prostredníctvom vynikajúcich výkonv nielen doma ale aj v

zahraničí, prostredníctvom slovenskej reprezentácie.

Vyhodnotenie začalo príhovorom a poďakovaním primátora mesta Ing.Hartela.Potom už nasledovalo samotné ocenenie najlepších športovcov.

Náš ROB klub KYSUCA mal medzi ocenenými tiež svojich zástupcov. AJ keď Janka Macinská žije v Košiciach,predsa na pretekoch sa hrdo hlási k farbám nášho klubu, nebolo už možné prehliadnúť jej vynikajúci výsledok z majstrovstiev sveta, keď sa prvý krát stala rovno víťazkou. Škoda že si nemohla sama prevziať ocenenie, nakoľko noha v sadre jej ešte neumožňuje pohyb. Cenu za Janku preto prevzal Martin Tomaščin ako predseda klubu. Už 6x po sebe sa takéto ocenenie dostalo aj Katke Košutovej, ktorá doniesla o čosi menej cenejšiu medajlu- striebornú!

Keďže sme získali hneď dve ocenenia z nášho klubu a aby toho nebolo dosť, športová komisia rozhodla že titul tréner roka mesta KNM 2016 dostane opäť "náš" človek! ( Košut ján ) Úprimne povedané, celkom ma to prekvapilo ale zároveň aj samozrejme potešilo. Veď bez výsledkov dievčat a naopak by žiadne ocenenie nebolo...Celú paraádu môžete pozrieť TU:www.youtube.com/watch?v=1_uVbAXYQZs&t=2s (čas 9:30 az 12:00 )